NPVJoomla3_5.jpg

Te gast bij Bon Appétit van Proson.

In het kader van het project ‘Geen eenzaamheid meer in Ermelo’ van de NPV, afd. Ermelo is eind september 2017 het vierde uitje van dit jaar georganiseerd. Dit keer werden de ouderen rond 17.00 uur bij het restaurant Bon Appétit van Proson verwacht. Velen hebben gehoor gegeven aan de uitnodiging om daar gezamenlijk te komen eten en elkaar te ontmoeten in een ontspannen sfeer. Een paar die te laat waren met aanmelden moesten helaas teleurgesteld worden. We zien de groep met aanmelders groeien. De vrijwilligers hebben verschillende gasten gebracht en sommige vrijwilligers moesten zelfs twee keer rijden om iedereen daar te brengen. Niet alleen vrijwilligers brachten de gasten, maar er kwamen ook gasten zelf met de scootmobiel. Het restaurant was helemaal gevuld en alles was door de staf van Bon Appétit met de jongeren die ze begeleiden uitstekend voorbereid.

De tafels waren keurig gedekt en bij binnenkomst kreeg iedereen een drankje aangeboden.

Daarna werd heerlijke tomatensoep geserveerd. Daar niet iedereen zelf naar het buffet kon lopen werden de gasten bediend door vrijwilligers.

Na de soep stond het buffet klaar met o.a. huzarensalade, gebakken aardappelen en aardappelgratin, boontjes, doppertjes met worteltjes en niet te vergeten de heerlijke schnitzels, al of niet met een lekkere saus. Voor verschillenden was de schnitzel aan de grote kant, maar dan werd een stukje aan de buren gegeven. Onderling was men geanimeerd met elkaar in gesprek.

Tot slot was er nog een heerlijk toetje. Voldaan keerde iedereen bij het donker worden weer naar huis. “Wat gezellig, dat ik nu een keer niet alleen zit te eten”, hoorde je van verschillende kanten. “We leven echt naar deze uitjes toe”. Dit is voor de organisatoren een mooie opsteker. Daar doen ze het voor. Geweldig dat de medewerkers van Proson hier hun schouders onder gezet hebben.

Dank aan de vele vrijwilligers, die belangeloos voor vervoer zorgen, maar ook aan de Gemeente Ermelo en de Boeldagcommissie voor hun bijdrage aan dit project.

Van harte hopen we voor het komende jaar weer financiële middelen te vinden om dit project te kunnen continueren.

 

uddelermeer3

Sponsoren

 

 Deze website werd mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfonds van de Rabobank

 

 

Nieuwsbrief NPV

De NPV geeft regelmatig nieuwsbrieven uit met interessante feiten.

Als u het  laatste nieuws wilt lezen, klikt u hieronder op de links: 

 

Laatste nieuws